Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça es desfà del Joventut en el derbi català d'ACB

Els blaugranes ja havien sentenciat el partit al final del tercer quart quan guanyaven de 27

El Barça es desfà del Joventut en el derbi català d'ACBefe/alejandro garcía

El Barça va aconseguir una victòria còmoda a l'Olímpic de Badalona en un dels duels clàssics de la lliga davant el Joventut (62-80). Els blaugranes, esperonats per haver guanyat la Copa del Rei la setmana passada, però també amb ganes de refer-se de la derrota a Europa de divendres, van sortir concentrats i van dominar des del princpi. Al final dels 10 primers minuts els de Jasikevicius dominaven per 11 punts (12-23), un avantage que es va anar fent més gran a mesura que passaven els minuts i al final del tercer període el partit ja estava sentenciat (38-65). En l'últim quart, els visitants es van relaxar i això va permetre als verd-i-negres maquillar una mica el marcador.