Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sevilla fa oficial que un jugador ha donat positiu a la prova de coronavirus

El club andalús ha de disputar els vuitens de final de l'Europa League contra el Roma la setmana que ve

Un jugador del Sevilla va donar positiu en coronavirus després de les proves PCR realitzades diumenge passat a futbolistes i cos tècnic i els resultats de les quals es van conèixer al migdia de dilluns passat, segons va informar ahir l'entitat andalusa. El jugador està asimptomàtic, amb bon estat de salut i aïllat al seu domicili. El Sevilla, que va comunicar immediatament a totes les autoritats esportives i sanitàries aquesta circumstància, va aïllar la persona contagiada, va suspendre els entrenaments de l'equip i va realitzar tasques de desinfecció de les instal·lacions d'entrenament habituals.

Des del coneixement del positiu, el club ha realitzat ja dos nous controls PCR individuals a la resta de personal: en el primer totes les proves realitzades han resultat negatives i aquest matí es coneixeran els resultats de la segona prova, que es va realitzar ahir als futbolistes i tècnics.

El Sevilla FC té previst tornar als entrenaments, de forma individualitzada i amb totes les mesures aplicables, aquesta mateixa tarda, sempre que els resultats de la segona prova realitzada tornin a sortir negatius. I és que cal recordar que el conjunt que entrena el basc Julen Lopetegui disputa l'Europa League i la setmana que ve, dijous, ha de disputar a partit únic a Alemanya els vuitens de final contra el Roma. Caldrà veure si apareix algun positiu més a la plantilla o bé si es pot disputar el partit amb normalitat. També quina és la posició de la UEFA sobre un cas, calcat al del Reial Madrid amb Mariano Díaz.

Prem per veure més contingut per a tu