Segueix-nos a les xarxes socials:

Quarta consecutiva del GEiEG Uni

?Setena victòria de la temporada, quatre en les últimes quatre jornades, de les joves jugadores grupistes, que es desfan del Magec Tías canari a Sant Narcís dominant de manera aclaparadora el rebot per pujar fins al cinquè lloc de la classificació

Quarta consecutiva del GEiEG Unimarc martí

Els menys propensos als elogis podran recordar que el Magec Tías és el cuer de Lliga Femenina-2, però, limitant-se a mirar la classificació, s'oblidaran que la d'ahir al matí va ser la setena victòria, quarta consecutiva, d'un Citylift GEiEG Uni a qui molts pronosticaven que tindria molts problemes per no acumular derrota rere derrota en la seva estrena a la segona categoria del bàsquet femení estatal. El 62-52 d'ahir al Lluís Bachs s'explica per la velocitat que ha agafat un equip molt jove, que no depèn de cap individualitat, i que és capaç de dominar de manera aclaparadora el rebot (52 a 31) per accelerar el ritme del seu bàsquet contra un equip que, tot i anar a la cua, té noms amb moltes hores de vol a les pistes, com Regina Gómez amb més d'una dècada i mitja d'experiència en el bàsquet professional i encara el curs passat a l'Ensino Lugo de LF-1, l'expivot del Càceres Yayza García, i fins i tot la capacitat per gastar diners en una nord-americana, Lindsey Abed.

A l'hora de la veritat, ni els punts de Gómez (18) i García (19) van servir per aguantar el ritme d'un GEiEG Uni que a la mitja part ja tenia el partit ben encarrilat (38-24) amb Joan Pau Torralba repartint els minuts -10 jugadores, la que més amb 26 minuts (Parra) i les que menys, 15 (Pairó i Coma)-, mentre que les canàries van jugar gairebé tot el partit amb el seu cinc inicial: Regina Gómez, 38 minuts als seus 37 anys. Les visitants van acostar-se després del descans, però se'ls va acabar la benzina. Al final, victòria gironina per 10 punts (62-52) amb les més joves dominant la lluita pel rebot -entre Cissé, Moya i Soler en van agafar 30- i 13 punts de la rosinca Laia Moya i 12 de la francesa Faustine Parra.