Segueix-nos a les xarxes socials:

Test d'altura per a un Lloret Vila Esportiva que necessita guanyar

El Corredor Mató Palafrugell rep el Calafell Tot l'Any mentre que el Garatge Plana Girona visita la pista del CP Voltregà

Els tres equips de la demarcació gironina que militen a l'OK Lliga disputen avui els seus respectius partits corresponents a l'onzena jornada del campionat i ho fan amb estats d'ànim ben diferents. El més necessitat és el Lloret Vila Esportiva, cuer amb només quatre punts i una única victòria, la que aconseguia a principis d'aquest mes a Voltregà (1-3), un rival directe. Els d'Oriol Perarnau necessiten reaccionar tant sí com no i ho intentaran fer en una pista ben complicada. Juguen a les vuit amb el Caldes Recam Làser, un equip que ocupa el cinquè lloc i acumula sis jornades sense conèixer la derrota.

A la mateixa hora, el Corredor Mató Plafrugell jugarà a casa i ho farà rebent el Calafell Tot l'Any, un rival que acumula dues derrotes i que és vuitè, molt a prop a la classificació del conjunt empordanès. Els de Xavier Garcia Balda passen per un moment delicat: són cinc els partits sense guanyar i quatre les derrotes seguides. A partir d'un quart de nou, torn per al Garatge Plana Girona, sisè amb 15 punts i lluny de les últimes posicions a la taula. Els de Ramon Benito visiten la pista del Voltregà Stern, penúltim classificat però capaç de guanyar l'última jornada a Palafrugell. Això sí, en l'únic triomf dels osonencs.

Prem per veure més contingut per a tu