20 de maig de 2019
20.05.2019
Poliesportiu

Els Jocs Emporion arriben als 4.078 participants, malgrat la suspensió d'actes per la pluja

Enguany han tingut lloc a les comarques de la Cerdanya, Garrotxa i Ripollès

20.05.2019 | 11:20
Imatge d'una de les proves dels Jocs Emporion.

Més de 4.000 persones, la gran majoria escolars, han participat de divendres a diumenge als Jocs Emporion, un esdeveniment impulsat per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat a Girona. La coordinació tècnica d'aquesta sisena edició ha anat a càrrec del Consell Esportiu del Ripollès, i els consells esportius de la Cerdanya i la Garrotxa hi han col·laboren com a organitzadors i amfitrions. Així mateix, han comptat, novament, amb la col·laboració de la resta de consells esportius de les comarques de Girona i amb el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on s'han realitzat les proves.

Aquest 2019 és el sisè any que se celebren els Jocs Esportius Escolars Emporion. Una fita que ha permès que els nens i nenes de tota la província de Girona tinguin un contacte lúdic i també competitiu amb els diferents esports que es poden practicar com a activitat extraescolar.

Malgrat que ha estat una edició marcada per canvis constants de darrera hora per la previsió de pluja generalitzada, s'han aconseguit realitzar 17 de les 21 activitats programades.

Les activitats suspeses han estat la trobada d'hoquei patins per manca d'equips; i les trobada atlètica escolar, la final territorial de futbol 7, benjamina i prebenjamina, per la previsió de pluja generalitzada que desaconsellava realitzar l'activitat per l'edat dels participants, d'entre 6 i 8 anys.

Els Jocs Emporion 2019 s'han celebrat als municipis d'Alp, Campdevànol, Camprodon, Llanars, Olot, Puigcerdà, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i també a Banyoles.

Segons els organitzadors, malgrat les activitats suspeses, i la dispersió de les seus, així com la seva llunyania geogràfica en alguns casos, es calcula que han participat un total de 4.078 persones des de la Gala Valors del passat 3 de maig fins a la final territorial de Gimnàstica Rítmica de Ripoll.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook