Segueix-nos a les xarxes socials:

Bottas i Mercedes dominen els assajos de Montmeló

L'actual líder del Mundial de Fórmula 1 és el més ràpid en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures per davant de Lewis Hamilton

Bottas i Mercedes dominen els assajos de MontmelóEFE/Enric Fontcuberta

El finlandès Valtteri Bottas, líder del Mundial de Fórmula 1, va ser ahir el més ràpid en la jornada d'entrenaments lliures per al Gran Premi d'Espanya, el cinquè de l'any, a Montmeló, davant del seu company anglès Lewis Hamilton, en una altra jornada dominada per l'equip Mercedes.

Bottas, que encapçala la classificació general amb 87 punts, un més que Hamilton, va tornar a ocupar per enèsima vegada al costat del quíntuple campió mundial anglès els dos primers llocs, en un Mundial en què ha aconseguit quatre doblets, repartint-se triomfs en les quatre primeres proves.

Ferrari, de moment, no ha reaccionat al circuit barceloní i es va conformar amb el tercer lloc del monegasc Charles Leclerc i el quart de l'alemany Sebastian Vettel, tercer en el certamen. A 35 punts, ja, del finlandès.

Valtteri va marcar el millor temps de la jornada a la sessió vespertina -en què es van signar els millors registres del dia-, en cobrir els 4.655 quilòmetres de la pista en un minut, 17 segons i 284 mil·lèsimes, només 49 menys que Hamilton.

De la seva banda, l'espanyol Carlos Sainz (McLaren) va fer-se amb el novè millor temps del dia, a un segon i tres dècimes del primer. I això que havia sigut sisè en els primers entrenaments del dia. Una sessió que va haver d'acabar abans del previst a causa de l'accident del canadenc Lance Stroll, company del mexicà Seriós Pérez en Racing Point: Force India.

Prem per veure més contingut per a tu