Segueix-nos a les xarxes socials:

Un mal primer quart condemna el Salt davant el Mataró

?Els d'Oriol Verdés planten cara al rival però encaixen la dotzena derrota consecutiva

El nou any no ha canviat el balanç del Salt, que suma la dotzena derrota consecutiva i acaba la primera volta de la competició amb un balanç d'un triomf i 12 derrotes. És cert que ahir l'equip entrenat per Oriol Verdés s'enfrontava a un equip de la zona alta de la classificació, el Mataró, però va pagar car el mal parcial del primer quart (12-20). Els vuit punts per sobre al final dels primers 10 minuts ja van ser una diferència insalvable perquè els gironins poguessin capgirar el marcador.

De ganes no en van faltar, i els verd-i-negres van plantar cara durant els 40 minuts, però al davant es van trobar amb dos jugadors que van jugar tot el partit i van castigar els saltencs en el joc interior: Jaume Solé, que va fer 16 punts i capturar 7 rebots, i David Romero, que va fer 21 punts i capturar 14 rebots.

Dels locals van destacar Marc Juanola, amb 20 punts, i Pujolràs, amb 16. El Salt haurà de millorar una mica més per aconseguir el triomf i fer una bona segona volta per sortir de la zona baixa.