Segueix-nos a les xarxes socials:

Pàdel

L'Indoor Figueres rebrà els 250 millors joves jugadors de Catalunya

El complex figuerenc acull, entre aquest cap de setmana i el que ve, una de les proves del circuit català del Super Gran Slam de Menors

L'Indoor Figueres rebrà els 250 millors joves jugadors de Catalunya

Les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres acolliran, entre aquest cap de setmana -de divendres dia 26 a diumenge dia 28 d´octubre- i el que ve -del 2 al 4 de novembre-, una prova del circuit Super Gran Slam de Menors. Aquest campionat forma part d´una sèrie de torneigs que tenen lloc arreu del país i que acull jugadors i jugadores d´entre 8 i 18 anys, repartits en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. En total, es preveu la participació de 130 parelles. Dels prop de 260 jugadors presents, com a amfitrió hi haurà l´infantil Anio Sibecas.

Per a Sergi Curto, codirector del club, «l´objectiu d´organitzar un campionat de menors d´aquest nivell és posicionar el club i Figueres al capdavant dels llocs de Catalunya». L´alhora jugador de l´Indoor Figueres, que forma un tàndem letal amb el també codirector Albert Faxedas, creu que aquest campionat serveix «de motivació per als jugadors de la nostra escola que s´entrenen setmanalment, i que aquest any hem arribat a la xifra de 75 alumnes». Curto vol «ensenyar a tothom que aquest esport està creixent molt amb els més petits; esperem que els nens i nenes de Figueres i rodalia vinguin a provar el pàdel».

Els horaris dels partits d´aquesta setmana seran els següents: divendres a partir de les 7 del vespre; el dissabte de 9 a 20 h i el diumenge de 9 a 14 h. L´entrada per veure els partits a l´Indoor serà gratuïta.

Prem per veure més contingut per a tu