Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbolgolf

Maçanet de Cabrenys rep la proposta per acollir l'Europeu de futbolgolf del 2019

El Futbolgolf Catalunya, fundat el 2009, ha acollit amb èxit la desena edició de l'Open d'Espanya

Maçanet de Cabrenys rep la proposta per acollir l'Europeu de futbolgolf del 2019FALGUES FOTO

Maçanet de Cabrenys va rebre un centenar de participants, al primer cap de setmana d’octubre, en la desena edició de l’Open d’Espanya de futbolgolf, una activitat que combina el futbol i el golf en un terreny de gespa de 18 forats. El bloc de jugadors i jugadores que s’hi van desplaçar provenien d’Alemanya, Suècia, França, Dinamarca, Noruega, Finlàndia i la República Txeca.

Les instal·lacions de Futbolgolf Catalunya, que a l’abril havien rebut l’Open Matchplay d’Espanya, van passar amb nota aquesta competició i, com a reconeixement, la World Footballgolf Association (WFA) els ha proposat que d’aquí a un any siguin la seu de l’Europeu per primera vegada. El 2010, ja havien organitzat el Mundial i rebre aquest campionat suposaria acollir com a mínim 130 participants. El club maçanetenc donarà una resposta a principis del 2019: «Té un prestigi internacional i ens ho pensarem», afirma Maria Valls, una de les quatre sòcies de Futbolgolf Catalunya. Els altres tres són Carles Galvany, Harry Dreher i Jordi Viñas.

Hotels plens a Maçanet

El complex maçanetenc es va inaugurar el 2009 i Valls considera que «és un dels tres camps més bonics que hi ha, juntament amb el d’Inzell (Alemanya) i Salzburg (Àustria)». La coimpulsora d’aquest projecte considera que als jugadors estrangers els hi agrada venir a Maçanet perquè «el camp és una catifa, és molt tècnic, necessita molta precisió i també els hi agrada l’entorn. Hi ha jugadors que es van quedar una setmana, els hotels de Maçanet estaven plens».

Prem per veure més contingut per a tu