Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol femení

El Sant Pere acaba golejat per l'Espanyol B

Les santperenques es deixen capgirar l'1-0 de Sílvia Masferrer en una segona meitat on baixen el rendiment

El Sant Pere acaba golejat per l'Espanyol BLLUIS RIBERA

El Sant Pere Pescador no ha pogut instal·lar, amb l’ascens a Segona Divisió, el fortí que tenia a casa en anys anteriors i el diumenge passat va patir la segona derrota seguida davant el filial de l’Espanyol B (1-5). Les noies de Joan Pont i Quim Sala havien iniciat el partit amb força i Sílvia Masferrer, amb un llançament de falta que a la corpulent portera visitant Kaeli se li va escapar, va col·locar l’1-0 en el minut 35.

A la represa, però, les barcelonines van igualar en el minut 57 i el Sant Pere es va desconcentrar amb un últim quart d’hora letal, on van deixar escapar el partit. El proper partit serà aquest dissabte (20 h) al camp de l’Igualada.