Segueix-nos a les xarxes socials:

La Cursa de la Dona de Girona es proposa arribar a les 7.000 participants el 7 d'octubre

La prova, que arriba a la cinquena edició, sortirà de la Devesa i recorrerà un circuit de 5'5 quilòmetres

La Cursa de la Dona de Girona es proposa arribar a les 7.000 participants el 7 d'octubreJordi Roura

La cinquena edició de la Cursa de la Dona de Girona s'ha presentat aquest matí a l'Ajuntament amb la voluntat de reunir 7.000 participants, mig miler més que en l'anterior, que ja va batre tots els rècords. Així ho han explicat els organitzadors, Antonio Parra i Xavier Avellana, al costat del regidor d'Esports de l'Ajuntament, Josep Pujols. En aquesta cinquena edició es proposa un circuit de 5'5 quilòmetres que sortirà des de la plaça de la Sardana de la Devesa. La prova es disputarà el diumenge 7 d'octubre.

Segons han explicat els responsables de l'organització, ja hi ha tramitades unes 3.000 inscripcions. Fins el dia 23 de setembre el preu és de 9 euros i a partir de l'endemà, s'incrementarà a 11. El termini es tancarà el dia 3 d'octubre. "Si arribem a les 7.000 dones inscrites abans, tancarem abans, perquè aquest és el límit que ens hem proposat", ha recalcat Antonio Parra.

Per la seva banda Josep Pujols ha detallat que "aquesta és una prova molt ben valorada que promou l'esport femení i que s'ha convertit en un fenòmen no només a Girona ciutat, sinó també a tota la provincia". La cursa és solidària perquè es destina 1 euro de cada inscripció a les entitats IDIBGI, Els Joncs i Guapes i Valentes.

Diari de Girona és el Diari oficial d'aquesta cinquena edició de la Cursa de la Dona de Girona, que té com a patrocinador principal a Banco Mediolanum, una entitat que creix a Girona amb el seu model de banca d'assessorament financer amb els més de 20 Family Bankers al territori.

Prem per veure més contingut per a tu