Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Un 'utiller', quatre expresidents i 12 equips, reconeguts a la Nit de Campions de Girona

L'acte ha estat organitzat per la Federació Catalana de Futbol en el pavelló de Fontajau de Girona

Nit dels Campions de Girona 2018

16

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau ha estat l’escenari, aquest dijous, de la Nit de Campions de Girona 2018. Unes 1.900 persones han assistit a l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2017-2018, on també s’han atorgat quatre guardons especials i una distinció al Fair Play.

A l’acte hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF a Girona, Jordi Bonet; el directius Jesús Pont i Víctor Güell; la delegada de futbol femení a Girona, Elvira Solà; el delegat del CTA a Girona, Rafael Orelllana; el delegat de l'LCFS a Girona, Miguel González; i diferents delegats de la província; entre d'altres.

A Girona s’ha fet un homenatge als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Futbol ha volgut fer-los un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català. En clau altempordanesa, els ex presidents homenatjats han estat els següents Jordi Ferrarons (la Jonquera), Josep Castro (Cadaqués), Pere Comamala (Lladó) i Josep Maria Cantenys (Sant Llorenç)

També s’ha volgut fer un homenatge especial a Jaume Vila ‘Met’, per la seva màxima implicació amb la Unió Esportiva Figueres des de la seva arribada la temporada 1985-1986, convertint-se en el responsable de les instal·lacions del club i en l’encarregat de material del primer equip, amb el qual viatja arreu de Catalunya.

Els equips altempordanesos campions d'aquesta temporada han estat els següents: Sant Pere Pescador amateur femení, Base Roses i Portbou amateur masculí, Cabanes juvenil cadet femení, Peralada i la Jonquera juvenils, Esplais i Base Roses infantils, Llançà, Navata i Peralada alevins i Roses benjamí.

Prem per veure més contingut per a tu