Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

L'Escala pensa en Sepu i el Roses puja Ramon Pérez

Els escalencs volen el tècnic del Can Gibert com a substitut de Ricard Ferrer i els rosincs ja tenen el relleu de Carlos Santiago

L'Escala pensa en Sepu i el Roses puja Ramon PérezLLUIS RIBERA

Els tres equips altempordanesos de Segona van tancar la lliga diumenge passat sense res en joc. L’Escala, sense opcions d’ascens des de fa un mes, va tornar a perdre contra el Guíxols (3-5) i acaba en cinquè lloc; el Marca de l’Ham va cedir al camp del campió Girona C (1-0) amb els deures de la salvació fets des de la setmana abans i el Roses, descendit des de fa dies a Tercera Catalana, es va acomiadar de la categoria amb un triomf contra l’Aro (6-2).

Els clubs ja comencen a perfilar la propera temporada i l’Escala, a Segona, i el Roses, a Tercera, canviaran d’entrenadors, que pleguen per motius personals després d’una temporada a l’equip. Ricard Ferrer deixa el club escalenc -a la gespa, tampoc seguiran Salam El Harche i Nil Pàmies- i el màxim candidat a substituir-lo és Sergi Luis Cruz, conegut com a Sepu. És l’actual tècnic del Can Gibert -ha acabat en un meritori tercer lloc de Segona-, té passat en el Palafrugell i havia estat jugador del Peralada.

De la coordinació a l’amateur

En canvi, el Roses sí que sap qui l’entrenarà el curs que ve, després de l’adeu de Carlos Santiago. Sergi López, el president, ha optat per donar el lloc a Ramon Pérez, home de club que actualment porta la coordinació i l’aleví A.

Prem per veure més contingut per a tu