Segueix-nos a les xarxes socials:

La primera Gala del Futbol Gironí ja té els seus finalistes

El Girona, amb Granell, Pere Pons i Jordi Guerrero, opta a tres dels premis que s'entregaran el 25 de maig

La primera Gala del Futbol Gironí ja té els seus finalistesaniol resclosa

La delegació gironina de la Federació Catalana de Futbol ja ha fet públics el llistat de nominats a les 6 categories que es reconeixeran a la primera Gala del Futbol Gironí que tindrà lloc el proper 25 de maig al Mas Solà de Santa Coloma de Farners. La bona temporada del Girona a Primera Divisió fa que sigui l'únic club amb més d'un candidat. Així, Àlex Granell, Pere Pons i Jordi Guerrero són els tres representat del Girona que opten al premi de Millor jugador de Girona, Jugador amb més projecció i Millor entrenador respectivament.

Al títol de Millor jugador de Girona, a banda de Granell hi opten també l'extrem arbucienc del Mònica Keita Baldé i el migcampista de Regencós de l'Eibar, Joan Jordán. Pel que fa al Jugador amb més projecció, els candidats són Pere Pons, Pau López (Espanyol) i Gerard Gumbau (Leganés). Els altres finalistes a millor entrenador són Bertu Fernández (Al Rayyan) i Domènec Torrent (Manchester City).

En categoria femenina, les tres nominades a Millor jugadora de Girona són Georgina Carreras (València), Melanie Serrano (FC Barcelona) i Esther Sullastres (Saragossa CFF). Dues jugadores opten al reconeixement a la Jugadora amb més projecció. Són Maria Estella del Valle (Granadilla Tenerife) i Ariadna Rovirola (Santa Teresa). Per últim, també es farà un reconeixent a l'estament arbitral es donarà un premi al millor àrbitre entre Guillem Batlle Capa, Xavier Aguilar Rodríguez i Pere Barceló Roca.

A banda d'aquests premis destacats, durant la gala també es farà entrega del premi Gironí d'Or, que anirà destinat a algun personatge reconegut per la seva trajectòria i contribució al món del futbol gironí.

Prem per veure més contingut per a tu