Segueix-nos a les xarxes socials:

Palamós 01Figueres

El Figueres deixa enrere el Palamós, en el derbi, amb un gol final de Gil

Els unionistes, 14ns, s'allunyen a 11 punts del degà, que estrenava entrenador, Pitu Batlle

El Figueres deixa enrere el Palamós, en el derbi, amb un gol final de GilGERARD BLANCHE

El Figueres ha deixat enrere la setmana delicada que va patir fa set dies amb un triomf balsàmic al camp del Palamós (0-1), en el derbi provincial de Tercera Divisió. Un solitari gol de Gil Muntadas en el minut 80, amb la cama esquerra i a dins de l'àrea, ha permès Damià Abella i Aitor Yeto celebrar el seu primer triomf en el seu segon partit a la banqueta unionista, després de l'adeu de Chicho al Peralada-Girona B.

A l'altre bàndol, el Palamós també comptava amb un nou entrenador, l'escalenc Pitu Batlle, que ha vist el partit des de la graderia perquè no tenia la fitxa a punt i que no ha pogut tallar la sagnia de derrotes que acumulava l'equip amb Vicenç Fernández.

Debut de Bonaventura

El Figueres, sense titulars com Payan, el golejador Ferrón i el lesionat Ritxi Mercader, però amb el debut del retornat Marc Bonaventura, s'ha tret els complexos del damunt al camp d'un degà que havia perdonat, poc abans, l'1-0 amb un tir al travesser de Litus Sala.

Els blanc-i-blaus, que acumulaven dues derrotes, són 14ns i amb força coixí respecte al descens: 12 punts amb el Granollers, primer dels tres equips que baixaria, i 11 amb el Palamós, 17è i en perill pels descensos no compensats. El proper partit serà el diumenge que ve (12 h) a Vilatenim davant el Vilafranca.

Prem per veure més contingut per a tu