Segueix-nos a les xarxes socials:

Segona Catalana

La solidesa manté l'Escala segon, el Marca de l'Ham es reforça i el Roses segueix en descens

Ureña acumula 469 minuts sense encaixar cap gol i els figuerencs fitxen Angel Laari, migcampista del Navata

La solidesa manté l'Escala segon, el Marca de l'Ham es reforça i el Roses segueix en descensQUIM ROCA

L'Escala continua en segona posició de Segona Catalana, a un punt del líder Girona C, que té un partit menys, després de superar el Porqueres (0-1) amb un gol de Musa en el minut 29. La solidesa dels nois que entrena Ricard Ferrer va tornar a ser decisiva i Joan Ureña ja acumula 469 minuts sense encaixar cap gol, cinc partits i mig. Aquest duel, sense el sancionat Xavi Mora, va servir de retrobament per a exjugadors escalencs que ara estan al Pla de l'Estany, com Josep Molinas i Sile Cámara.

Casanova marca i Nahuel atura

Per la seva part, el Marca de l'Ham es va imposar al Cassà amb un doblet de Sergio Casanova (2-0) en el tram final del partit. L'ex del Peralada va anotar una diana des de quasi el mig del camp i amb aquests dos gols es col·loca com a màxim realitzador de l'equip (4). Els selvatans, a més, van fallar dos penals, un dels quals aturat per Nahuel Brentan. En aquest partit va debutar, sota les ordres d'Edu Ortega, el migcampista Àngel Laari, ex de la Jonquera, Roses i Vilamalla que havia iniciat la temporada en el Navata de Quarta.

El Roses empata a Camprodon

Mentrestant, el Roses es col·loca en penúltim lloc abans d'acabar l'any -però a dos punts de la permanència- després d'igualar al camp del Camprodon (0-0) en un duel on va tenir minuts el davanter del juvenil Vicenç Lloret, ex del Llançà. Els de Carlos Santiago, amb un segur Sergio Feria, van tenir opcions de guanyar el partit.

Prem per veure més contingut per a tu