Segueix-nos a les xarxes socials:

Quim Vilaplana s'imposa en les eleccions a la FCC i Carles Ferrer serà el nou delegat

Ferrer ha superat Moradell per 31 vots contra 16 en l'elecció del delegat territorial de la Federació de ciclisme

Quim Vilaplana s'imposa en les eleccions a la FCC i Carles Ferrer serà el nou delegatmarc martí

Canvi d'aires a la Delegació Territorial de Ciclisme de Girona. En les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme, també es va aprofitar per escollir els nous delegats territorials. Cara a cara es trobaven Francesc Moradell, tota una institució al ciclisme gironí i català, i Carles Ferrer, que també fa molt temps que treballa en pro del ciclisme dins la Federació.

Les urnes van parlar i van decidir traspassar el poder a la territorial cap a Carles Ferrer, que aportava una clara proposta de renovació en el seu programa, adscrit a la candidatura de Quim Vilaplana, que es va imposar a Antoni Palacios en la lluita per la presidència de la Federació Catalana.

Carles Ferrer es va mostrar «molt content per la victòria» i va comentar que «ara és el moment en què hem de posar-nos al costat dels clubs perquè han apostat pel canvi».

Ferrer va destacar l'alta participació d'aquests comicis: «han vingut fins a Girona, tot i la distància i el mal temps que està fent, gairebé la meitat dels clubs de la província, és una molt bona dada». Les seves prioritats són «estabilitzar el calendari i canviar la dinàmica», mentre que confessa que, a nivell de Catalunya, la prioritat és «lluitar per un preu més assequible en l'assegurança per fer baixar el de les llicències».

Prem per veure més contingut per a tu