Segueix-nos a les xarxes socials:

Taekwondo

Medalles del Joan's, Jan-su i Tae Sport en el Campionat de Catalunya sènior

Joan Jorquera i Alassana Diarra queden campions de les seves categories a Barcelona

Medalles del Joan's, Jan-su i Tae Sport en el Campionat de Catalunya sènior

En el Campionat de Catalunya sènior que va tenir lloc diumenge passat al pavelló de la Mar Bella de Barcelona tres dels clubs alt-empordanesos presents, TKD Joan's de Roses, Jan-su de Figueres i Tae Sport de Vilafant, van poder pujar al podi.

Una de les medalles d'or de la delegació local va anar a mans del club rosinc gràcies a la brillant actuació de Joan Jorquera. El taekwondista rosinc, de 17 anys, va guanyar els cinc combats a la categoria de pes mosca (-58 kg). Jorquera, que venia de cedir en els quarts de final del Campionat d'Europa júnior celebrat a Xipre, es va refer davant competidors de més edat.

Aquesta medalla d'or permet a Jorquera -que suma 13 títols catalans en diferents categories- obtenir el bitllet pel Campionat d'Espanya absolut.

Els Diarra, Molina i Moreno

Per la seva part, el Jan-su de Figueres va assistir a Barcelona amb un total de quatre competidors: Antoni Bassó, Boulaye Diarrá, Moussa Diarrá i Alassana Diarrá. El club figuerenc va acabar com a segon en la categoria per equips i Alassana Diarrá es va emportar la medalla d'or en pes mitjà (-87 kg). Per la seva part, Moussa Diarrá va cedir a la final, tot aconseguint la plata, mentre que Bassó i Boulaye no van poder accedir a la fase final.

D'altra banda, el Tae Sport de Vilafant va ser present a la Mar Bella amb tres joves taekwondistes. Amb molt mèrit van aconseguir la medalla de bronze Isabella Molina i Dani Moreno, mentre que Prese Martínez es va quedar a les portes del podi.

Prem per veure més contingut per a tu