Segueix-nos a les xarxes socials:

El Llagostera té prohibit deixar passar el primer triomf a casa

?Els d'Òscar Álvarez reben la visita del Formentera, que dimecres té eliminatòria de Copa del Rei ?L'uruguaià Facundo Guichón ha resolt els problemes burocràtics i està disponible per jugar

El Llagostera té prohibit deixar passar el primer triomf a casamarc martí

Els dos únics partits que el Llagostera ha jugat a casa aquesta temporada no són de bon record per als interessos dels gironins. Després de les derrotes contra Alcoià i Ebre, els llagosterencs volen trobar aquest matí (11 h) contra el Formentera el mateix futbol i resultat que els ha acompanyat a domicili, on han aconseguit sumar els tres punts al camp del Cornellà i un valuós empat a la Ciutat Esportiva de Vila-real.

«Sabem quins són els errors que hem comès en els dos primers partits que hem disputat a casa, estem molt mentalitzats per corregir-los i per sumar la primera victòria al nostre camp», indicava l'entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que recupera per al partit Raül Fuster i Leo Ramírez, sancionats la setmana passada, i Facundo Guichón, que ha resolt els problemes burocràtics i podrà tornar a ser alineat. Amb aquestes novetats, Álvarez té gairebé tota la plantilla disponible per jugar contra els balears, cosa que «és un mal de cap per a mi, perquè tots els futbolistes estan entrenant molt bé».

Una de les característiques diferents que envolten el partit és l'horari, poc habitual en el futbol. El duel començarà a les 11 del matí, una hora abans del que és habitual en les jornades matinals. Per al tècnic llagosterenc no és un inconvenient, ja que «cada dia entrenem a aquella hora i ja tenim aquest ritme, no crec que ens afecti».

Amb quatre punts sumats de dotze possibles, el Llagostera no vol deixar-ne escapar més a casa i per fer-ho haurà de superar un Formentera que gairebé ha calcat els registres dels gironins. Ha perdut els dos partits a casa i ha guanyat un enfrontament i n'ha empatat un altre a domicili. «Els va costar formar la plantilla però han aconseguit ser molt competitius i reunir gent amb experiència», destaca Álvarez, d'un rival que compta amb exllagosterencs com el central San José i l'extrem Nando Quesada.

Podria jugar a favor dels interessos dels gironins que dimecres el Formentera juga partit de Copa del Rei contra el Logroñés. Si passen, els espera un Primera que jugui competició europea.

Prem per veure més contingut per a tu