Segueix-nos a les xarxes socials:

Alsina i Constantin s'adjudiquen la victòria a la Marató d'Empúries

Alsina i Constantin s'adjudiquen la victòria a la Marató d'Empúries

Els carrers de l'Escala-Empúries van tornar a ser escenari de la Marató d'Empúries, englobades dins els actes del Triumvirat Mediterrani que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la localitat alt-empordanesa. El vencedor de la prova va ser l'atleta de l'Esportiu Torelló Jordi Alsina (2h 38:00), seguit de Jordi Rabionet, del TR Esports Parra, a més de cinc minuts (2h 43:03), que va guanyar un esprint final al tercer classificat, Manel Cabanillas (Aire).

En categoria femenina, la vencedora de la prova llarga va ser la independent Ana Cristina Constantin (3h 29:45), seguida per Cristina Prat (El Prat Triatló, 3h 35:32) i per Isabel Abril (Running Vigia, 3h 46:42). 1.896 persones havien formalitzat la seva inscripció en una cursa plenament consolidada després que la de l'any passat no es pogués córrer per culpa de la forta tramuntana.

Paral·lelament a la disputa de la Marató, també es van córrer la Mitja Marató i els 10 quilòmetres. En la prova dels 21 quilòmetres la victòria va ser per a Rodouane Nour (La Sansi) amb un temps d'1h 10:03 en categoria masculina, mentre que en la femenina la victòria va ser per a Janeth Becerra (La Sansi) amb un temps d'1h 19:37.

En la cursa curta, la més popular, el guanyador en categoria masculina va ser Daniel Meumann (34:46), mentre que Ilaria Fantigrossi (39:57) va aconseguir endur-se el triomf en la categoria femenina.

Aquesta edició, a més, va fer un homenatge simbòlic a l'arribada de la torxa olímpica a Empúries pels Jocs de Barcelona'92 (aquest any se'n commemora el 25è aniversari) i l'atleta local Àfrica Radsma, campiona catalana júnior en 60 metres tanques, va encapçalar la comitiva de tots els participants passant pel mig de la ciutat grega d'Empúries, portant una torxa.

Prem per veure més contingut per a tu