Segueix-nos a les xarxes socials:

Pendents de l'errada del rival

El Barça torna a ser líder de Primera Divisió gràcies a la victòria de diumenge al Bernabéu, però el Madrid segueix depenent d'ell mateix per guanyar el títol de Lliga perquè té pendent la visita al Celta

Pendents de l'errada del rivalkiko huesca/efe

El FC Barcelona ha tornat a recuperar el lideratge, en el qual s'instal·la per tercera vegada aquesta temporada. Arriba al primer lloc després del triomf que va arrencar diumenge a la nit al Bernabéu en derrotar el Reial Madrid (2-3) en l'última jugada del partit. Malgrat aquesta situació, el conjunt blanc segueix amb un partit pendent, al camp del Celta, la victòria del qual o empat li tornaria novament el lideratge, on ha estat en 26 jornades. Leo Messi, amb el seu gol en el minut 92 del clàssic, va donar vida a la lluita pel títol de lliga i va impedir que quedés pràcticament sentenciat a favor dels blancs, que malgrat la decepció de la derrota, segueix depenent de si mateix.

El fet de disposar d'un partit pendent, el de la 21ena jornada a Balaídos contra el Celta, li concedeix aquest important avantatge que, en canvi, el segueix obligant a no fallar. Aquest duel, ajornat pels desperfectes que va patir la coberta de Balaídos pel fort vent, es jugarà entre la penúltima i l'última jornada. El Reial Madrid, empatat a punts amb el Barcelona, va perdre el lideratge, però si guanya cinc dels seus últims sis partits i n'empata un altre arrabassarà la corona al seu etern rival, que per tant també necessita no fallar i que ho faci el quadre de Zinedine Zidane.

La semifinal de la Lliga de Campions davant l'Atlètic de Madrid, a disputar el 2 i el 10 de maig, és un altre factor a tenir en compte per a l'equip de Zidane i el seu major desgast, ja que el Barcelona, eliminat pel Juventus, tindrà les setmanes lliures per preparar exclusivament la lliga. Al conjunt de Luis Enrique li queden tres partits a casa, contra l'Osasuna, Vila-real i Eibar, i dos fora, a Cornellà davant l'Espanyol i a Las Palmas de Gran Canària.

El Reial Madrid té tan sols dos partits a casa, teòricament els més compromesos, davant València i Sevilla. Lluny del Bernabéu s'enfrontarà a Deportivo, Granada, Celta i Màlaga. La temporada passada es va arribar a aquestes alçades de temporada amb Barcelona i Atlètic de Madrid empatats a 76 punts, un més que el Madrid. Blaugranes i blancs van fer ple, els matalassers van caure a València davant el Llevant, i es va coronar campió l'equip de Luis Enrique amb 91 per davant del Madrid (90) i de l'Atlètic (88).

Prem per veure més contingut per a tu