Segueix-nos a les xarxes socials:

Fires i Festes de la Santa Creu

La Cursa del Castell de Sant Ferran de Figueres mostra la fortalesa per desè cop

Comptarà amb recorreguts de 10 i 3,5 i hi haurà una sorpresa a les cavallerisses de la mà de Bruno Pérez

La Cursa del Castell de Sant Ferran de Figueres mostra la fortalesa per desè copFRANCESC AGUILERA

La prova reina de les activitats esportives de les Fires i les Festes de la Santa Creu serà la Cursa del Castell de Sant Ferran de Figueres, que el dilluns dia 1 de maig arribarà a la desena edició. Seguint la tradició dels darrers anys, la prova popular, coneguda com a Run Castell i organitzada pel CA Figueres, transcorrerà per a la fortalesa més gran d'Europa amb distàncies de 10 km per als corredors i de 3,5 per als caminadors.

La sortida i arribada seguirà sent l'estadi Albert Gurt, a partir de les 10 del matí, on es calcula que hi prenguin part entre 250 i 300 corredors. En el mateix escenari, mitja hora abans (9.30 h), serà el torn per a la mainada, amb curses per a nens i nenes des d'1 fins als 10 anys, amb distàncies que van dels 100 als 400 metres. La inscripció per a la cursa infantil és d'1 euro, mentre que en la d'adults va dels 5 als 12 euros, segons si es fa de manera anticipada i amb obsequi.

La Mini Run Castell serà la prova inaugural que forma part del circuit de la lliga de trail Oncokids, destinada a nens i nenes de 6 a 12 anys i que organitza Gas Mountain Kids, Fundació Oncolliga Girona, Consell Esportiu de l'Alt Empordà i Curses.cat.

Sorpresa de Bruno Pérez a les cavallerisses

Per a commemorar la desena edició de la Cursa del Castell, a la zona de les cavallerisses, el Club Atletisme Figueres prepara una sorpresa per als participants que anirà a càrrec del castelloní Bruno Pérez, conegut per protagonitzar espectaculars enceses amb espelmes.

Prem per veure més contingut per a tu