Segueix-nos a les xarxes socials:

Valverde, rei absolut del mur de Huy

El ciclista murcià ha fet història guanyant la clàssica belga La Flèche Wallonne per cinquena vegada

Valverde, rei absolut del mur de HuyEFE

El ciclista murcià Alejandro Valverde ha confirmat que és el rei absolut del mur de Huy. El líder del Movistar Team s'ha imposat a la prestigiosa clàssica belga La Flèche Wallonne amb una facilitat insultant i ha firmat el seu cinquè triomf al famós mur de pendents infernals.

Amb el quart triomf consecutiu, Valverde ha fet i història i suma un palmarès impressionant en aquesta clàssica. L'ha guanyat més cops que ningú. Hi ha alçat els braços els anys 2017, 2016, 2015, 2014 i 2006. Marcel Kint, Eddy Merckx, Moreno Argentin i Davide Rebellin la van aconseguir guanyar només tres cops.

Valverde ha construït el seu triomf amb intel·ligència, demostrant que sap millor que ningú quan s'ha d'atacar a Huy. El de Movistar ha seguit l'atac de David Goudu (FDJ) i ha esperat el moment ideal per presentar un demarratge ferotge que ningú s'ha atrevit ni a seguir.

El murcià ha tingut temps suficient per degustar la victòria i ho ha celebrat fent el moviment de llançar una "Flecha", el nom de la carrera. L'irlandès Daniel Martin (Quick Step) ha estat segon i el belga Dylan Teuns (BMC), tercer.

Prem per veure més contingut per a tu