Segueix-nos a les xarxes socials:

Nan Oliveras encadena una nova victòria en el circuit català de duatlons

Nan Oliveras encadena una nova victòria en el circuit català de duatlonsddg

El triatleta olotí Nan Oliveras continua amb la seva preparació de cara a la temporada internacional de triatló i, aquest cap de setmana, l'esportista del Club Triatló Girona Costa Brava va sumar una nova victòria en el circuit català de duatló imposant-se en el duatló de Cerdanyola (que comptava amb uns 550 participants).

Oliveras va completar els cinc quilòmetres de cursa a peu, vint quiòmetres de bici i dos quilòmetres més de cursa a peu en 54 minuts i 11 segons. «He tingut molt bones sensacions durant tota la prova, i cada vegada em trobo més a prop del meu millor estat de forma. En un parell de mesos començo la temporada internacional de Triatló a la Copa Continental de Larache i a la Copa del Món de Madrid, i aquestes competicions del circuit català m'ajuden a agafar el ritme de competició», explica Nan Oliveras, que, en un bon moment de forma després d'un 2016, ja s'havia proclamat campió de Catalunya de Duatló la setmana anterior a Castellfollit de la Roca. A Cerdanyola, Oliveras va dominar la cursa des de bon principi, escapant-se en els primers quilòmetres i guanyant amb molta autoritat.