Segueix-nos a les xarxes socials:

Taekwondo

Medalles de Tae Sport, Jan-su i Ki Hop en el català infantil

Els vilafantencs es van penjar un total d'11 metalls; el Jan-su de Figueres 5 i el Ki Hop 1

Medalles de Tae Sport, Jan-su i Ki Hop en el català infantil

El Tae Sport de Vilafant i el Jan-su i el Ki Hop de Figueres van participar, el passat dia 19, en el Campionat de Catalunya de taekwondo en categoria infantil en el pavelló de la Mar Bella de Barcelona. El Tae Sport va arrasar tot penjant-se un total d'11 medalles: or per a Nerea Hierro en categoria A, Marc Garriga, Alex Soler i Lorena Valcárcel en la B, i Biel Delgado i Martina Torrents a la C; plata per a Manel Domínguez a la categoria C i Izan Díaz a la D; i bronze per a Aleix Crespo a la categoria B, Ian Hernández a la C i Maite Molina a la D.

Mentrestant, el Jan-su va aconseguir sis metalls: or per a Adrià Bassó a la categoria C; plata per a Biel Garcia a la categoria A, Jan Castel a la B i Ainhoa Martínez a la D; i bronze per a Ixone lacunza a la categoria B i Adam Daoudi a la C.

Per la seva part, el Ki Hop va obtenir el tercer lloc amb Èdgar Viana. A Barcelona també hi van participar, sense opcions a podi, Rida Sahli i Franz Hierro (Tae Sport) i Raul i Noemí Belmonte, Lucia i Adrián Conejo, Anwar Benteib, Edurne Crespo, Àlex Márquez, Kylian Garrido, Ihab Zarkitou, Ruth Ramírez, Abril Hernández i Rania Ben Jilali (Jan-su).

Prem per veure més contingut per a tu