Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

L'Escala talla la ratxa en sec, el Roses no en fa prou amb Robert i el Base desafia el vent

La jornada de Segona Catalana va acabar amb dues derrotes i una victòria entre els equips altempordanesos

L'Escala talla la ratxa en sec, el Roses no en fa prou amb Robert i el Base desafia el ventROSANA VIDAL/EMPORDA

Després de cinc victòries consecutives a l'Escala va tornar a perdre, al camp del Bescanó (3-0), una de les revelacions d'aquest inici de curs que els ha atrapat a la segona posició de Segona Catalana. El conjunt que dirigeix Albert Gasca recuperava per aquest partit el sancionat Pol Compte i, a més, donava la titularitat per primer cop a Adrià Serra, després que superés una lesió muscular. Per contra, eren baixa homes com Alabert, per sanció, i Argi, operat de la mà esquerra. El partit per al conjunt escalenc, el menys golejat del grup, es va posar coll amunt ben aviat: al minut 17 ja perdia 2-0 i abans del descans van rebre l'estocada definitiva amb un llançament de falta que significava el tercer.

L'Escala segueix segon, en zona promoció d'ascens, però ha vist com el líder Bosc de Tosca s'escapa a quatre punts. Els blaugrana tornaran a jugar lluny del Nou Miramar a la pròxima jornada, aquest dissabte (16 h) al camp del Cassà.

Un trio de Robert no és suficient al Roses

El Roses només havia perdut un partit a les últimes onze jornades i va tornar a tastar la derrota a Cassà (4-3), en un duel on els tres gols de Robert Fernández, pitxitxi ja de la categoria, no van ser suficients perquè els tres punts marxessin cap a Mas Oliva. El conjunt de Gabri Maragall sempre va anar a remolc en el marcador, però va tenir opcions de puntuar fins al final. El Palafolls serà el proper rival del Roses, aquest dissabte (17 h) a terres maresmenques.

Triomf del Base per seguir viu

El Base Roses va obtenir, dissabte passat a la Vinyassa, una victòria clau davant l'Anglès, un rival directe per eludir el descens. En el retorn del sancionat Julien, els nois que entrena Jordi Ricart van anar per feina tot i jugar en contra de la tramuntana a la primera meitat. Mito va portar la batuta en l'àmbit ofensiu: primer va donar l’assistència de l'1-0 a Marc Ricart i després va anotar el 2-0 després d'una acció d'un actiu Fran Soler. A la represa, els rosincs es van dedicar a mantenir el botí. El pròxim partit del Base Roses -a dos punts de la permanència- serà aquest dissabte (15.30 h) de nou a la Vinyassa davant l'Aro.

Prem per veure més contingut per a tu