Segueix-nos a les xarxes socials:

El Citylift Girona planta cara al Barça però no pot remuntar un 0-3

Els gols de Pelicano i Manel Garcia han posat emoció als instants finals

El Girona CH ha caigut aquest vespre contra el Barça, que trencava així una ratxa de tres partits sense vèncer, en un dels partits més esperats per l'afició des de l'ascens a l'OK Lliga. Els blaugranes han demostrat la seva qualitat a Palau. Els primers minuts han sigut per als locals, que haurien pogut avançar-se en accions de Pelicano i Manel Garcia, però en canvi el Barça sí que ha marcat en la seva primera oportunitat en una acció d'Álvarez als 12 minuts. Abans del descans els visitants, gràcies a dos penals executats per Ordóñez, han fet dos gols més, situant un concloent 0-3 al marcador.

L'equip de Ramon Benito no s'ha donat per vençut i ha seguit plantant cara a un dels rivals més poderosos de l'hoquei europeu. A cinc minuts del final Pelicano ha aprofitat una falta directa per escurçar distàncies i a 19 segons un xut llunyà de Manel Garcia ha situat el 2-3 que posava una punta d'emoció als darrers instants. Quedava massa poc partit i el marcador ja no s'ha mogut. El duel ha omplert el Palau II amb 400 espectadors.