Segueix-nos a les xarxes socials:

Taekwondo

Or i plata dels Diarrá en el Campionat de Catalunya

Els competidors banyolins del gimnàs Jan-su de Figueres fan podi a Barcelona en la competició sènior

El Campionat de Catalunya sènior de taekwondo, celebrat diumenge passat al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, va alçar dos competidors banyolins que s'entrenen en el gimnàs Jan-su de Figueres. Per un costat, Moussa Diarrá es va proclamar campió en pes lleuger (-74 kg) i es va treure l'espina de feia una setmana, quan es va quedar sense opcions de podi en el Campionat d'Espanya de clubs a Alacant. D'altra banda, Alassana Diarrá va allargar el seu medaller: si a terres alacantines va obtenir el bronze en pes mitjà (-87 kg), diumenge en el català va guanyar la de plata. El Jan-su, millor club estatal sènior, ha acabat el curs a l'alça.

Sense Àlex Falgàs

A Barcelona, el Jan-su també va aportar-hi Jonathan Casado, Boulaye Diarra, Toni Bassó i Nerea López. En canvi, el valor del club figuerenc, Àlex Falgàs -or a l'Estatal de clubs en -63 kg-, no hi va participar perquè ja està classificat per a l'Estatal absolut.

Unes molèsties impedeixen Ruiz i Jorquera ser-hi

D'entre els gimnasos de la comarca que estava previst que participessin en el Campionat de Catalunya sènior de diumenge passat a Barcelona hi havia el Tae Sport de Vilafant i el TKD Joan's de Roses. Per una part, el club vilafantenc hi va renunciar perquè Ramon Ruiz tenia molèsties físiques i es va optar perquè descansés.

El taekwondista vilafantenc, de 18 anys, venia de penjar-se la medalla de plata en -80 kg en el Campionat d'Espanya de clubs sènior. En la mateixa competició d'Alacant el rosinc Joan Jorquera va obtenir el primer lloc en

-51 kg i en categoria júnior. Tot i que encara li queda un any sencer de júnior, el competidor del TKD Joan's tenia la intenció de provar la categoria sènior diumenge a Barcelona, però va patir una lesió a la tíbia.