Segueix-nos a les xarxes socials:

Canimas i Fàbrega guanyen als Àngels, la segona cursa dels Cims de Girona

La pujada nocturna a Rocacorba resoldrà la general que ara lideren Jordi Rabionet i Mònica Fàbrega

Canimas i Fàbrega guanyen als Àngels, la segona cursa dels Cims de Girona

Segona cursa dels cims de Girona amb un final espectacular ajustat. Adrià Canimas (Club Trail Running Girona) va guanyar aquest dijous la cursa nocturna als Àngels i va retallar set segons a Jordi Rabionet (TR Esports Parra) que havia vençut la primera cursa, al castell de Sant Miquel traient onze segons a Canimas. Canimas va fer el recorregut de 7,16 quilòmetres amb 494 metres de desnivell positiu acumulat en 33 minuts i 29 segons. El tercer classificat als Àngels va ser Eduard Baquer (TRC Aresta) i van completar el top5 Zoel Codolà (Diedre-No City) i Martí Baquer (Flama 91). Ara el marge a la general entre Rabionet i Canimas és de només quatre segons i la pujada a Rocacorba (15 de desembre) dictarà sentència. Eduard Baquér és tercer a un minut i 25 segons.

En l'apartat femení, la victòria als Àngels va ser per Mònica Fàbrega amb un temps de 43 minuts i 11 segons i es la nova líder, després que la fins ara primera classificada, Àngela Castelló (Club TRail Running Girona), no participés en la segona cursa. En segona posició va acabar Cheynna Treto, a 30 segons de Fàbrega. Paula Reixach (GEiEG) va ser tercera. A la general, Fàbrega té un marge d'un minut i 36 segons sobre Treto i 3minuts 36 segons sobre Reixach.

La cursa de Rocacorba tindrà un recorregut de 5,17 quilòmetres amb 624 m de desnivell positiu acumulat i acaba sempre amb un sopar de cloenda amb entrega de premis i sorteig de material. Lliga Cronoescalada Nocturna Cims de Girona i està organitzada pel Club Trail Running Girona, sota el segell de la DTE (Destinació Turística Esportiva), de l´Ajuntament de Girona, i compta amb la col·laboració d´Esports Nabes, Klassmark Trail, Opel Àngel Blanch, Fisiomèdic Girona, Sísmic i Axxon. Aquest any hi ha més d'un centenar d'inscrits.

Prem per veure més contingut per a tu