Segueix-nos a les xarxes socials:

Atletisme

La Mitja de Figueres entregarà trofeus amb motius dalinians

És un cilindre de metall embolcallat que simula una anamorfosi semblant a la que hi ha a la part baixa de la Rambla

La Mitja de Figueres entregarà trofeus amb motius dalinians

Els trofeus de la primera edició de la Mitja Marató de Figueres que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 4 de desembre seran peces exclusives dissenyades amb motius dalinians. La joiera Quintana de Figueres s´ha involucrat en el disseny i la fabricació d´aquests premis, que aniran destinats als primers de la classificació general masculins i femenins, al primer i primera figuerenca, al primer i primera classificats de l´anomenat #kmllançat i a l´equip guanyador.

El premi consisteix en un cilindre de metall embolcallat per una peça de metacrilat on s´ha imprès el logotip de la Mitja de Figueres. Destaca també la seva elegància pel peu fet de marbre negre, on hi ha la placa i la inscripció corresponent.

L´elecció d´aquest trofeu s´ha inspirat en l´escultura homenatge al pintor figuerenc Salvador Dalí que hi ha situada a la part baixa de la Rambla. Es tracta d´un premi que busca la similitud amb una anamorfosi, és a dir, una deformació reversible d´una imatge mitjançant un procediment òptic. D´aquesta manera, el logotip de la Mitja, que representa un atleta que corre veloç empès per la tramuntana, està incrustat en el cilindre de metacrilat. A la vegada, aquesta figura es veu reflectida a la columna interior feta de metall.

Segons Xavier Calvet de la joiera Quintana, "aquests trofeus són molt originals i diferents de les tradicionals copes esportives". Aquest és, precisament, l´objectiu de l´organització de la Mitja de Figueres que duu a terme l´Associació Atlètica Mitja Marató Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu