Segueix-nos a les xarxes socials:

Taekwondo

Joel rep el reconeixement de Vilafant en el "seu" poliesportiu davant 700 assistents

El Pavelló Municipal d'Esports Joel González és una realitat després de la segona medalla olímpica aconseguida a Rio

Vilafant bateja el pavelló amb el nom de Joel González

17

El taekwondista altempordanès Joel González Bonilla ha vist, aquest divendres al vespre, com el pavelló poliesportiu de Vilafant portarà el seu nom a partir d'ara. Just en el dia que complia 27 anys, al voltant de 700 assistents han acompanyat el doble medallista olímpic -bronze a Rio i or a Londres- en un acte impulsat per l'Ajuntament de Vilafant, un mes després que pugés al balcó de l'Ajuntament de Figueres.

Joel González va néixer a Figueres, des de fa una dècada resideix en el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, però la casa dels seus pares, Pedro González i Marina Bonilla, és a Vilafant, just al costat on hi ha el gimnàs Tae Sport, regentat precisament pel seu pare i on el protagonista va començar a donar les primeres puntades de peu.

"És un plaer, m'omple moltíssim i em sento molt afortunat. El més important i el més bonic no és aconseguir la medalla ni quan estàs en el podi, sinó quan baixes d'allà i veure la gent que ha treballat molt per tu i ho celebra amb tu", explicava Joel just després de descobrir la placa commemorativa.

A l'acte, Joel també ha estat acompanyat, entre altres, per personalitats que li han adreçat unes paraules, com l'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys; el president de la Federació Catalana de Taekwondo, Antonio Toledo; Pep Pujols, representant territorial d'Esports de la Generalitat; o el Diputat d'Esports, Carles Salgas. L'alcaldessa ha destacat la presència del mestre coreà Kang Myung Hi, qui resideix a Figueres des de 1978. Des d'aleshores ha estat el professor de taewkondo de moltes generacions d'esportistes empordanesos, entre ells el pare de Joel, Pedro González, director del Tae Sport.

Prem per veure més contingut per a tu