Segueix-nos a les xarxes socials:

Koponen pateix un traumatisme cranioencefàlic després d'un accident

El base finlandès, un dels tres fitxatges del Barcelona de bàsquet, està ingressat en observació

Koponen pateix un traumatisme cranioencefàlic després d'un accidentEFE

El base finlandès Petteri Koponen, jugador del Barcelona, ??pateix un traumatisme cranioencefàlic com a conseqüència d'un accident de trànsit patit diumenge, segons ha informat el club català.

L'accident es va produir a la ciutat de Barcelona. El jugador es troba ingressat en observació a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Koponen és un dels tres fitxatges de l'equip blaugrana amb vista al pròxim curs, juntament amb el també base Tyrese Rice i l'ala-pivot Víctor Claver. També el quadre català ha signat al tècnic Georgios Bartzokas en substitució de Xavi Pascual.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor que aquesta matinada s'ha donat a la fuga després saltar-se un control i xocar contra un taxi en què viatjava el finlandès Petteri Koponen.

En l'accident, que ha passat cap a les 06:30 hores d'aquest matí a l'avinguda Icària de Barcelona, ??han resultat ferides dues persones més, una d'elles de caràcter greu, després de topar el cotxe que fugia d'un control policial contra el taxi i un altre cotxe que ha bolcat.

El conductor ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit ja que conduïa sota els efectes de l'alcohol i per desobediència als agents de l'autoritat.

Prem per veure més contingut per a tu