Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça fa oficial el retorn de Denis Suárez

El club català fa efectiva la opció de recompra i paga 3.250.000 milions al Vila-real

El Barça fa oficial el retorn de Denis SuárezFCB

El ha anuncia al seu web el retorn de Denis Suárez al club, després d'executar els 3.250.000 milions d'euros de la clàusula de recompra del jugador que militava al Vila-real, i que signarà el seu contracte com a blaugrana per a les quatre pròximes campanyes, amb opció d'una cinquena en funció d'objectius.

El retorn de Denis Suárez al Barcelona ja és una realitat després de fer-ho oficial el club, que revela les dades del contracte amb una clàusula de 50 milions d'euros, un cop exercit el dret de recompra al Vila-real.

Denis signa per quatre temporades amb opció d'una cinquena en funció dels partits disputats la quarta campanya. Passarà el dimarts reconeixement mèdic i, a continuació, a les 14:00 hores, realitzarà una breu sessió fotogràfica davant de les oficines del club.

Ja el dimecres Denis Suárez serà presentat de forma oficial com a nou jugador del Barcelona. A les 11:00 hores signarà el seu nou contracte a la platea del primer graderia del Camp Nou. Mitja hora després serà la presentació a la sala Ricard Maxenchs. I a les 13:00 la sessió fotogràfica al terreny de joc, amb la presència del públic que desitgi acudir.

Després de militar al Barcelona B a la temporada 2013-14, el migcampista gallec torna al club amb 22 anys, després de créixer com a futbolista al Sevilla -un any- i un segon en el Vila-real.

En el filial del Barcelona va disputar 36 partits, va marcar set gols i va repartir 11 assistències que el van confirmar com una de les grans promeses del futbol espanyol, internacional en les categories inferiors de la Roja.

Prem per veure més contingut per a tu