Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Eladio deixa el Vilamalla per iniciar una segona etapa al Llançà

El veterà davanter acumulava 10 gols a Segona Catalana i competirà en un equip que es troba a la zona alta de Tercera Catalana

Eladio deixa el Vilamalla per iniciar una segona etapa al LlançàQUIM ROCA

Eladio Rodríguez acabarà la temporada en el Llançà, equip del grup 15 de Tercera Catalana. El fins ara davanter del Vilamalla va sol·licitar la baixa al club blanc-i-negre -segons explicava El Convocat- i d'aquesta manera es retrobarà amb un exequip seu. Eladio portava 10 gols enguany a Segona Catalana amb el Vilamalla -acumulava quatre temporades en dues etapes- i baixa una categoria per ajudar a l'equip del seu poble a acabar en una honorífica quarta posició, ja que els tres primers (Palafrugell, Marca de l'Ham i Roses) s'han escapat.

Eladio, de 34 anys, ha jugat els darrers anys a la Jonquera, AE Roses, Palafrugell, l'Escala i Fundació Esportiva Figueres i torna a un Llançà a qui va deixar l'estiu del 2005 -havien baixat de Primera a Segona Regional- per fer el salt a Tercera Divisió amb els figuerencs.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu