Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Figueres opta a acollir el torneig de promeses d'El Larguero

El torneig, un dels més importants de l'Estat, està organitzat per la Fundació del periodista José Ramón de la Morena amb la col·laboració de la Lliga de Futbol Professional

Figueres opta a acollir el torneig de promeses d'El Larguero

El tinent d´alcalde de Figueres, Pere Casellas, i el regidor d´Esports, César Barrenechea, en una entrevista amb José Ramón de la Morena, han presentat aquest dijous la candidatura de Figueres a organitzar el torneig internacional de futbol 7 "La Liga Promises", una competició que organitza anualment la Fundació "El Larguero" amb la col·laboració de la Lliga de Futbol Professional (LFP). És un dels esdeveniments d´esport de base més importants de l´Estat.

Aquesta competició està organitzada per la Fundació "El Larguero" creada pel periodista de la Cadena Ser José Ramón de la Morena, que anualment organitza dos tornejos de futbol 7 per a equips alevins (de fins a 11 anys), un a l´hivern i l´altre a l´estiu, amb la participació d´equips de futbol nacionals i internacionals.

Des de l´àrea d´Esports de l´Ajuntament de Figueres s´han impulsat les gestions necessàries perquè la ciutat esdevingui la seu d´aquesta competició durant l´estiu de l´any 2017. Figueres competeix amb altres ciutats interessades a esdevenir seu de la competició. En edicions anteriors el torneig ja ha passat per ciutats com Sta. Cruz de Tenerife, Granada, Madrid, Màlaga, Barranquilla (Colòmbia), Lima (Perú) o Miami (EEUU).

El tinent d´alcalde Pere Casellas ha destacat que "Figueres té moltes opcions d´acollir aquest torneig fet que, sens dubte, aquesta seria una molt bona notícia per a la ciutat, ja que la Liga Promises significaria un retorn important des del punt de vista econòmic, mediàtic i social per a la ciutat i la comarca".

El regidor d´Esports, César Barrenechea, coincideix que "per a la ciutat seria una gran notícia poder acollir aquesta competició, ja no només per la repercussió mediàtica, sinó també per l´exemple i l´impuls que pot suposar per al futbol base de la ciutat i de la comarca. Com sabeu, l´esport de base és el pilar de la política esportiva municipal".

Prem per veure més contingut per a tu