Segueix-nos a les xarxes socials:

Atletisme

Patricia Ayuste frena el ritme al Campionat d'Espanya absolut

Després de ser sotscampiona de Catalunya i tercera d'Espanya en promesa no va poder sorprendre a Madrid

Patricia Ayuste frena el ritme al Campionat d'Espanya absolut

La ventallonina Patricia Ayuste va participar, el cap de setmana passat, en el Campionat d’Espanya absolut de pista coberta de Madrid. La competidora del Lleida s’enfrontava a rivals més experimentades i tot i que es presentava amb bona forma no va poder accedir a les semifinals. Ayuste, de 20 anys i sorgida del planter del CA Figueres i CA Ventalló, havia quedat recentment ­sotscampiona de Catalunya i tercera d’Espanya en la categoria promesa en els 60 metres tanques.

A punts pels Campionats d'Espanya júnior i cadet

Per a l’Estatal absolut també tenia opcions de participar-hi en els 400 metres llisos la figuerenca Lluïsa Mitjà (Playas de Castellón), que sí que serà en el Campionat d’Espanya júnior el cap de setmana del 19 i 20 de març a Sabadell al costat de Llum Gardella (JA Sabadell). En aquesta prova hi seran dues atletes més de l’Alt Empordà que s’entrenen en el camp de Ventalló: l’escalenca Àfrica Radsma i la ventallonina Lydia Ayuste (Lleida).

A més, l’escalenca Aitana Radsma (Ventalló) serà aquest cap de setmana a Oviedo per disputar l’Estatal cadet.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu