Segueix-nos a les xarxes socials:

Seguir alimentant la bona ratxa passa per vèncer el Sant Andreu

El Peralada busca la cinquena victòria consecutiva sense Pons, Botxi ni Murga i contra un rival que només ha perdut un partit dels últims deu

Seguir alimentant la bona ratxa passa per vèncer el Sant Andreurosana vidal

És innegable que el Peralada viu el moment més dolç de fa molt de temps. Enfonsat com ho estava a la classificació, haver encadenat quatre victòries consecutives ha permès a l'equip d'Arnau Sala no només abandonar l'última posició, sinó també allunyar-se del descens i deixar-lo sis punts per sota. Amb un grapat de jornades encara per davant, però, no hi ha res decidit i l'equip vol seguir creixent. En només cinc dies té dues proves de foc per continuar alimentant la bona ratxa. La d'aquest vespre (20:00 hores) és la primera. Els empordanesos reben el Sant Andreu, un equip que només ha perdut un dels últims deu partits. i ho fan amb les baixes de Joan Pons, Murga i Botxi. Sobre la taula està la possibilitat d'acumular cinc victòries consecutives i de fer camí cap a una permanència que, cada cop, és més a prop.

«Esperem fer-ne prou amb 42 punts, però cal tenir en compte els possibles descensos compensats. Intentarem arribar a aquesta puntuació el més aviat possible i si podem sumar més per no patir, molt millor», valora un Arnau Sala que no veu amb massa bons ulls haver-se d'enfrontar a Sant Andreu i Muntanyesa amb ben pocs dies de diferència. «És una putada, parlant clar. Són dos equips molt físics que segur que portaran millor això de jugar seguit. Ens hauria agradat enfrontar-nos a equips més amateurs, com nosaltres, però és el que toca. Els intentarem posar les coses complicades», expressa.

El Peralada acumula 4 victòries després d'haver tocat fons amb un 0-5 contra l'Europa ara fa un mes. Acumula 31 punts i té el descens 6 punts per sota. El Sant Andreu, que ve d'empatar in extremis amb l'Europa, navega a mitja taula, tot i que es troba en un bon moment de forma:?ha sumat 11 dels últims 15 punts en joc. Això sí, arriba amb baixes importants:?Dani Guerrero, Xavi Jiménez, Llamas, Noguera i Brian.

Prem per veure més contingut per a tu