Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol femení

El Sant Pere cedeix el segon lloc en una tarda per oblidar

Les de Joan Pont van ser clarament superades pel Sant Gabriel B (6-0) i es queden a quatre punts del líder de Preferent, el Sabadell

El Sant Pere cedeix el segon lloc en una tarda per oblidarVERO CUEVAS

En una de les visites més complicades que li queden, el Sant Pere Pescador es va veure sobrepassat pel Sant Gabriel B, a qui cedeix la segona posició de Preferent. L’equip que entrena Joan Pont, castigat amb sis partits de sanció, tenia la baixa de la davantera Paula, expulsada en l’anterior partit, i al descans ja perdia 4-0. Ara, el Sant Pere es queda a quatre punts del líder, el Sabadell, amb qui es trobarà el 6 de març.

Sant Pere: Fatu, Mireia, Trini, Berta, Tània, Jacas, Cristina, Sílvia, Andrea, Sara i Cynthia. També van

jugar Queralt i Taïs.

Gols: 1-0, Guadalupe (2’); 2-0, Adriana (23’); 3-0, Kenni (p)(31’); 4-0, Kenni (37’); 5-0, Adriana (67’); 6-0, Adriana (68’).

Àrbitre: Luque Ortuño.

El Cabanes, tercer de manera provisional

El Cabanes puja al tercer lloc de Primera Catalana després de superar el Palautordera (3-4) i perquè el Vic Riuprimer no va jugar. Les noies de Quim Cruset van patir de valent a terres vallesanes i després de diverses alternances en el marcador, que estava 3-3 a cinc minuts per acabar, Tània Moreno va donar el triomf al conjunt cabanenc.

Cabanes: Xènia Cardona, Marina Torres, Maria Cruset, Ada, Carla, Marina Poyato, Laia, Tània, Maria Nicolás, Jeni, Cuca, Lydia, Alba, Maria Mallol, Xènia Alonso.

Gols: 1-0, Anna (26’); 1-1, Maria N. (47’); 1-2, Maria N. (50’); 2-2, Anna (65’); 2-3, Laia (75’); 3-3, Marta (83’); 3-4, Tània (85’).

Àrbitre: Justo Romero.

D'altra banda, a Segona Catalana, un gol a cada part d’Alexandra i Souhaila va permetre al Vila-sacra superar la Batllòria de Sant Celoni (2-0).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu