Segueix-nos a les xarxes socials:

Copa del Rei

El Barça elimina l'Athletic després de remuntar un gol de Williams

El Bilbao posa les coses difícils als de Luis Enrique, desconnectats fins la segona part

El Barça elimina l'Athletic després de remuntar un gol de WilliamsVÍCTOR SALGADO/FCB

El Barça ha patit per aconseguir eliminar l'Atlètic de Bilbao a la Copa del Rei i és que el partit de tornada al Camp Nou se li ha complicat quan al minut 10 amb un gol de William.

El marcador final, 3-1, enganya. Si bé els de Luis Enrique en cap moment han estat fora de la Copa (partien amb un favorable 1-2 de l'anada), sí que han vist com el Bilbao els posava a prova. Amb una defensa intensa ben a prop de la porteria rival, els bascos s'han fet amb el control del partit i s'ha avançat al minut 10.

La reacció blaugrana ha tardat a arribat. Luis Suarez, al 52, ha obert la llauna. I fins al 80, no ha arribat el segon.Piqué ha rematat de cap després d'una bona centrada d'Alves. I ja en el 90, Neymar ha posat la cirereta a un marcador injust amb l'esforç fet pel Bilbao.