Segueix-nos a les xarxes socials:

El Citylift Girona goleja en el derbi i jugarà la Copa

L'equip de Ramon Benito encarrila el triomf sobre un combatiu Palafrugell amb una gran actuació de Raül Pelicano, autor de tres gols

El Citylift Girona goleja en el derbi i jugarà la CopaAniol resclosa

El Citylift Girona va aconseguir endur-se el derbi de Primera Nacional després de superar un sempre combatiu Palafrugell. Els derbis son imprevisibles i, si bé un i altre arribaven amb dinàmiques diferents (sis victòries consecutives pels gironins i dues derrotes pels palafrugellencs), la tensió d'enfrontar-se davant l'equip veí fa que les estadístiques prèvies no comptin. El pavelló de Palau II es va omplir gairebé de gom a gom per veure un partit molt atractiu.

El Girona però, va saber com plantar-se sobre la pista i contrarestar el joc ambiciós dels visitants. La qualitat de Jaume Llaverola sota els pals, va ser també una peça fonamental per donar tranquil·litat a la plantilla de Ramon Benito, que amb l'encert de Pelicano i Garcia aconseguia posar-se 3-0 en el marcador al descans.

El Palafrugell no va llançar la tovallola en cap moment i va seguir lluitant durant tot el partit. Al final van trobar el camí del gol i Marc Brugué va poder batre el porter del Girona, però Pelicano, de falta directa va ser l'encarregat de tancar el marcador, deixant-lo en 4-1.

El Citylift Girona, a més, aconsegueix la classificació per la Copa de la Princesa, que enguany es disputa a Mieres, aconseguint finalitzar la primera volta del campionat en tercera posició. Els baixempordanesos, de la seva banda, són desens amb 14 punts.

Prem per veure més contingut per a tu