Segueix-nos a les xarxes socials:

Galca celebra el "gran punt" davant el Barça, però demana més als seus jugadors

L'entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat satisfet en l'apartat defensiu però no en l'ofensiu

Galca celebra el "gran punt" davant el Barça, però demana més als seus jugadorsAndreu Dalmau

Malgrat qualificar de "gran punt" l'empat collit davant el Barcelona (0-0), l'entrenador de l'Espanyol, Constantin Galca, s'ha mostrat una mica crític amb el joc ofensiu dels seus jugadors.

En el seu primer derbi com a entrenador de l'Espanyol, el preparador romanès ha destacat la "intensitat" defensiva del seu equip, si bé ha trobat a faltar gaudir de més profunditat en atac en el xoc disputat a Cornellà-el Prat.

"Hem sumat un gran punt contra el millor equip del món. Hem estat molt intensos en les ajudes defensives, però falta tenir més la pilota i crear més ocasions de gol", ha analitzat.

En aquest sentit, Galca ha lamentat els problemes que els seus jugadors han tingut a trobar el camí de la porteria defensada per Claudio Bravo.

"Hem recuperat moltes pilotes però, no hem tingut la paciència de tenir més la pilota, encara que teníem davant a un gran equip", ha asseverat el tècnic blanc-i-blau, qui ha insistit que "cal generar més" ocasions en atac.

No obstant això, ha elogiat l'actitud defensiva dels seus al començament del segon temps -"hem estat junts i molt intensos", ha dit-, alguna cosa que, segons la seva opinió, els "ha ajudat molt en el joc".

"Els jugadors tenien ganes de demostrar que la derrota que va passar a Sevilla va ser un dia dolent", ha assenyalat Galca, qui s'ha mostrat convençut de que la seva plantilla estarà a punt dimecres que ve per intentar guanyar en el duel coper contra l'equip blaugrana.

Prem per veure més contingut per a tu