Segueix-nos a les xarxes socials:

Durant les festes de Nadal

Llançà i Navata preparen un campus i casal de futbol

El futbolista de l'Olot Hèctor Simón organitza la tercera edició del seu campus i, el Navata, un casal per cinquè any seguit

Els camps de futbol de Llançà i de Navata acolliran, per aquestes festes, dos campus-casals de futbol per a menors de 13 anys.

Per una part, el futbolista llançanenc de l’Olot Hèctor Simón prepara, per tercer any seguit, el seu Campus de Nadal a les instal·lacions del CE Llançà. En el campus, enfocat a la tècnica i a la visió de joc, hi poden prendre part nens i nenes de 5 -caganius de segon any- a 13 anys -infantils- i es desenvoluparà els dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. “Treballarem aspectes que defineixen el meu joc, la tècnica i la visió de joc, i explicarem alguns secrets per mantenir-se en el món professional”, explica Hèctor, que entre Primera i Segona B ha jugat prop de 300 partits amb l’Espanyol, Girona, Ferrol, Castelló, Sabadell i Oviedo. El preu, és de 80 euros. Per a més informació entreu a www.cellanca.cat o truqueu al 665 836 040.

El Casal de Navata, del 24 de desembre al 5 de gener

D'altra banda, el Club de Futbol Navata organitzarà, aquestes festes, la cinquena edició del seu Casal de Futbol, dirigit a nens i nenes de 4 a 13 anys -tant si formen part del club com no- que tenen com a objectiu millorar la tècnica individual i augmentar la seva eficàcia en el joc col·lectiu. A més, hi haurà un entrenament específic per a porters. El casal tindrà llocs en el camp municipal de futbol de Navata als matins, des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, dels dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. Hi haurà esmorzar durant tots els dies i regal del club pels participants. El preu de la inscripció va dels 70 als 80 euros. Per a més informació podeu entrar al web www.cfnavata.com o trucar al 661 434 484 (Edu Romero).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu