Segueix-nos a les xarxes socials:

MotoGP

Maverick Viñales sortirà des de la tercera línia al GP de Malàisia

Pedrosa, pole position

Maverick Viñales sortirà des de la tercera línia al GP de MalàisiaMOTOGP.ES

La classificatòria definitiva per als pilots de MotoGP ™ al Gran Premi Shell de Malàisia ha finalitzat amb la pole position de Dani Pedrosa (Repsol Honda Team), marcant un millor registre de 1'59.053.

Marc Márquez (Repsol Honda Team) i el líder del campionat Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) l'acompanyaran en primera línia de graella en la cursa de diumenge.

La segona línia de graella estarà composta per Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP), Cal Crutchlow (LCR Honda) i Andrea Iannone (Ducati Team); ocupant la tercera Andrea Dovizioso (Ducati Team), Maverick Viñales (Team Suzuki Ecstar MotoGP) i Bradley Smith (Monster Yamaha Tech 3).

La quarta i última línia de graella decidida a la Q2 es componia finalment amb el líder provisional de la categoria Open Héctor Barberá (Avintia Racing), i els germans Aleix Espargaró (Team Suzuki Ecstar MotoGP) i Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3).

La sessió començava amb Márquez Lorenzo i Iannone al capdavant de la llista de temps. No obstant això, passats cinc minuts era Pedrosa qui aconseguia un impressionant 1'59.053. Rossi es situava cinquè en aquesta primera sortida a pista.

Els temps no canviarien a la part final de la tanda, quan precisament era víctima d'una caiguda Aleix Espargaró. En els últims instants de la tanda Rossi desbancava Llorenç de la tercera posició de la primera línia de graella.

La cursa del Gran Premi Shell de Malàisia de MotoGP ™ començarà el diumenge a 15:00 (08:00 a Espanya).

Prem per veure més contingut per a tu