Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol platja

El rosinc Ismail Chaabouchi, millor jugador del Campionat Nacional

Va marcar els quatre gols de la selecció catalana juvenil que el cap de setmana passat va perdre la final contra Melilla

El rosinc Ismail Chaabouchi, millor jugador del Campionat NacionalFCF

Les seleccions catalanes sènior i juvenil de futbol platja van participar, el cap de setmana passat, en el Campionat Nacional que es va celebrar a Melilla. En ambdós combinats, hi havia representació altempordanesa. Per una part, el sènior va quedar en setena posició amb la participació del jugador del Platja de Roses Dani Haro, que era l´únic representant de la demarcació.

D´altra banda, el juvenil es va proclamar subcampió de la competició després de perdre la final amb l´amfitrió (4-7). La nota més destacada per Catalunya se la va emportar el futbolista altempordanès Ismail Chaabouchi. El fins fa poc jugador de la Jonquera juvenil -el pròxim curs vestirà la samarreta de l´Agrupació Esportiva Roses- va marcar els quatre gols dels catalans a la final i va ser escollit com a millor jugador del torneig. Al costat de Chaabouchi hi havia el també jugador de l´Esplais Futbol Platja Bilal Saadoun, entrenat per Napo Cayuela.

Prem per veure més contingut per a tu