Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jonquera goleja el Borrassà en el primer test de pretemporada

La Jonquera goleja el Borrassà en el primer test de pretemporadaLa jonquera

El conjunt de la Jonquera va superar amb comoditat el conjunt local del Borrassà, que jugarà la temporada que ve a la Tercera Catalana. Àxel Vizuete, nou entrenador del conjunt fronterer, va poder fer les primeres proves amb el seu equip, que enguany comptarà amb onze cares noves i nou jugadors que segueixen respecte a la temporada passada com Mabil, Edile, Bassols o Pol Compte.

Ben d'hora, al minut 3, els visitants es van avançar al marcador amb un gol de Pol Compte, situant el 0 a 1 al marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, Pol Compte, autor d'un doblet amb gols al minut 47 i 65, deixava sentenciat el primer partit de la pretemporada per la Jonquera a Borrassà. La diferència de categoria entre ambdós equips es va fer notòria a mesura que van anar avançant els minuts. El partit el va tancar l'exjugador del Girona i del Manlleu Fran Pérez, amb un gol al minut 90 de partit. El proper partit dels altempordanesos serà dissabte que ve, 8 d'agost, al camp de l'Esplais, a Castelló d'Empúries.