Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Peralada-Girona i Figueres-Olot aquest dissabte a la tarda

Ambdós equips altempordanesos, abans d'enfrontar-se a la Copa Catalunya, debutaran a la pretemporada (19.30 hores) amb partits de nivell

Primers amistosos de la pretemporada pels equips altempordanesos de Tercera Divisió, aquest dissabte dia 25 (19.30 hores). Per una part, l'estrena del Peralada serà aquest dissabte a casa davant el Girona, equip de Segona A, d'entrada gratuïta pels socis locals i de 5 euros per a la resta. D'altra banda, El Figueres va iniciar la pretemporada el dimecres de la setmana passada i aquest dissabte rebrà l’Olot, de Segona B, a l’Estadi de Vilatenim. El partit davant el conjunt garrotxí, de Segona Divisió B, servirà de presentació -a les 7 de la tarda- per a la Unió, en què l'entrada serà gratuïta pels socis locals i de 5 euros per a la resta.

El següent compromís de nivell per ambdós equips serà en un duel entre sí a la Copa Catalunya, el dissabte dia 1 d'agost (20 hores) a Peralada: entrades a 5 € per als socis locals i a 10 € per a la resta.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu