Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sather Blanes rep el Biasca suís amb la condició de favorit

Doble ració d'hoquei europeu per a la tarda d'avui. Sather Blanes, a la Copa CERS, i el Girona CH, a la Copa d'Europa femenina, encaren dos compromissos que poden marcar el seu futur a les seves corresponents competicions continentals. Els primers reben el Biasca suís amb l'etiqueta de favorits penjada del coll, mentre que les gironines visiten Portugal a l'espera d'esgarrapar un bon resultat de cara al duel de tornada.

"Si juguem al dos-cents per cent de les nostres possibilitats la victòria ha de caure del nostre bàndol", assegura Ramon Benito, entrenador d'un Sather Blanes que aquesta tarda (20.00) rep a la Ciutat Esportiva la visita del Roller Biasca suís en l'anada dels vuitens de final de la Copa CERS. Els gironins es presenten com a favorits però Benito no vol desfermar l'eufòria abans d'hora, encara que reconeix la seva "teòrica" superioritat. "Juguem a casa i sobre el paper som millors, així que hauríem de guanyar", admet.

D'altra banda, el Girona CH de Sergio Alonso disputa l'anada de l'eliminatòria preliminar de la Copa d'Europa a la pista de Nafarros lusità (19.00 hores) amb la il·lusió per bandera. "No coneixem massa el nostre rival però anem amb la intenció d'arribar el més lluny possible", indica.

Prem per veure més contingut per a tu