Segueix-nos a les xarxes socials:

Un gol de Valentín de penal dóna la victòria al Girona juvenil

El conjunt de Muñoz va recuperar el camí de la victòria en un partit gens vistós però pràctic

Un gol de Valentín de penal dóna la victòria al Girona juvenildiari de girona

GIRONA-DAMM

? GIRONA. Nil, Valentín, Bonmatí (m.23, Pons), Roura (m.80, Robert), Mas, Vivancos, Isma, Aja, Peti (m.69, Èric), Gerard i Litus (m.59, Dembo). ? DAMM: Víctor, Bisbal, Vilà, Lacambra, Nando, Lamas, Martí, Arnau, Adri (m.49, Jonathan), Diego (m.77, Escribano) i Juancho (m.60, Llopis). ? gols: 1-0, m.81, Valentín (p.). ? àrbitre: Pertegal Méndez. Va amonestar Gerard i Robert pel Girona i, Lamas i Adri per la Damm. ? incidències: Unes 200 persones al Municipal Torres de Palau

El Girona va recuperar el camí de la victòria en imposar-se a la Damm gràcies a un gol de penal de Valentín en un partit poc vistós i amb escasses ocasions de gol. Després de veure tallada la ratxa de cinc triomfs seguits amb una derrota a casa davant el Mataró (0-2) i que la pluja fes ajornar el partit contra el Barça de la passada jornada, tot torna a la normalitat a Torres de Palau. Els nois que prepara Miquel Àngel Muñoz van estar molt seriosos en defensa sense fer pràcticament cap concessió i van ser més murris que els barcelonins per imposar-se en un partit on estava clar que el primer que marqués guanyaria.

Després d'un parell d'ocasions de Gerard i Roura a la primera part, que el porter Víctor i la defensa van resoldre sense excessius problemes, l'entrada de Dembo a la represa va donar més dinamisme a l'atac gironí. El ràpid extrem va nodrir de pilotes Gerard sense, però, arribar a trobar el premi final. Fins que després d'una falta al llindar de l'àrea va ser rebutjada pel porter i Valentín, en l'intent de fer-se amb la pilota va ser trabat pel darrere i va caure. Malgrat les protestes dels jugadors de la Damm, l'àrbitre no ho va dubtar ni un moment i va xiular penal. El mateix Valentín va ser l'encarregat de transformar-lo en l'únic gol del partit i de donar els tres punts al conjunt gironí, que se situa quart a la classificació amb un partit pendent.

El Girona jugarà la setmana que ve a la Ciutat Esportiva del Saragossa davant el conjunt aragonès, que està situat a la zona tranquil·la de la taula, amb catorze punts, cinc menys que els blanc-i-vermells.

Prem per veure més contingut per a tu