Segueix-nos a les xarxes socials:

El club convida tots els abonats a veure de franc el derbi al Miniestadi

El Girona posa a disposició dels socis el viatge en autobús i l'entrada per al partit de dissabte amb el Barça B a canvi d'una fiança de 5 euros

El club convida tots els abonats a veure de franc el derbi al Miniestadianiol resclosa

Un cop d'efecte. Novament. Això mateix busca el Consell d'Administració del Girona, que veu en el partit d'aquest dissabte contra el FC Barcelona B al Miniestadi com l'oportunitat perfecta per aconseguir-ho. Un cop d'efecte pel que fa a la dinàmica negativa de resultats que arrossega l'equip a domicili; però també pel que significa la presència d'aficionats lluny de Montilivi, d'allò més minsa habitualment. Per això mateix, i mirant d'igualar o fins i tot superar els registres de la temporada passada en el mateix escenari, el club ha llençat una iniciativa per la qual vol "convidar" tots els abonats gironins a viatjar i assistir al derbi català d'aquest cap de setmana.

Ho anunciava ahir al migdia el Girona a través d'un comunicat de premsa, en el qual s'explicava que, per tal d'"agrair" a l'afició la seva "fidelitat", l'entitat posa a la seva disposició "de manera gratuïta" l'entrada i l'autobús per desplaçar-se fins al Miniestadi. D'aquesta manera, tots els abonats que ho desitgin han de personar-se durant aquesta setmana a les oficines de l'estadi de Montilivi (el seu horari, ininterromput, és de 10 del matí a 8 del vespre) per formalitzar la seva participació. L'únic requisit que el club demana és que tot soci que desitgi apuntar-se haurà d'abonar una fiança de 5 euros que se li retornarà a partir del proper dilluns, dia 14, a les mateixes oficines.

També podran viatjar i seguir el partit en directe des del Miniestadi els no abonats del Girona; en aquest cas, però, el viatge i l'entrada no els sortirà de franc, ja que hauran de pagar 5 euros.

Prem per veure més contingut per a tu