Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona renova Albert Dorca

El garrotxí segueix els passos de Jose i Xumetra i continuarà jugant en el club a Segona A

Girona renova Albert Dorca

El Girona continua treballant per confeccionar la plantilla de la temporada vinent i ahir va afegir una peça més al nou projecte. El migcampista Albert Dorca va donar el sí ahir a la proposta de renovació del club i seguirà vinculat al club. Dorca ha estat clau en la segona part de la lliga i compta amb la total confiança del tècnic Raül Agné. Lligada la continuïtat de Dorca, el Girona està pendent ara de la resposta de Jordi Matamala i de les rescissions dels contractes d'Uri, Santi Asensio, Nagore i Larios.

La renovació i la possibilitat de jugar per primera vegada a Segona A tanquen una temporada inolvidable per a Albert Dorca. L'olotí, ara fa un any, es va trencar els lligaments del genoll en la promoció d'ascens a Segona B contra l'Alcalà. L'esperava una dura recuperació i molts mesos sense trepitjar la gespa. Al mes de gener però, el club va decidir donar-lo d'alta i no es va equivocar. Dorca es va fer ràpidament amb un lloc de titular -en detriment de Santi Asensio- que ja no deixaria escapar.

Amb Manga al sac i Dorca renovat, el Girona ha de tancar ara la continuïtat de Matamala, l'home que porta el timó de l'equip al centre del camp.

Prem per veure més contingut per a tu